Najbolji Laser Fiber Optic je rodila viрenje alatku i optički kolimator objektiv na čelu

Najbolji Laser Fiber Optic je rodila viрenje alatku i optički kolimator objektiv na čelu

Vlakno kolimator je osnovni element za komponente u red fiber OPTIKA, ima umetanja i visoko povratne gubitak.

Function

Vlakno kolimator je osnovni element za komponente u red fiber OPTIKA, ima umetanja i visoko povratne gubitak. Jedinstvena obrada i visok kvalitet premaza AR i da omogućite ovaj kolimator da podnese velike snage.

SOPOfiber može da obezbedi monomodnim i multimodnim kolimator sa metalnoj cevi ili staklo cev, C-objektiv i G-sočiva su dostupni za zahteva kupaca. Collimators se koriste u vlakna optičke komponente, laserski instrument i merne sisteme, usklađenosti sa standardom Telcordia GR-1221-CORE.

Pozajmio sam samo na široko iskustvo i stručnost, Sopo} je poznat kao jedan od najvećih proizvođača od najbolje laserski fiber optic je rodila prismotru optički kolimator objektiv na čelu i alat za njegov visokog kvaliteta i niska cena proizvoda i vrhunsku uslugu. Molim te, budi slobodna da kupim jeftino proizvoda proizvedenih u Kini iz naše fabrike.

Hot Tags: najbolji laserski fiber optic je rodila viрenje optički kolimator objektiv na čelu i alata proizvođača, fabrika, napravljeno u Kini, kvalitet, niska cena, jeftino
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
СОПО Оптицал Цоммуницатион Цо, Лтд

Adresa: ЈинДиДа Индустријска зона, Лангкоу Индустрија Пак, Даланг улици, Лонгхуа Нови Дистрицт, Шенжен, Кина

Telefon: +86-755-23124132

Faks: 86-755-23774378

E-pošta: 18818523155@163.com

СОПО Оптицал Цоммуницатион Цо, Лтд
foottop