4 puta digitalni Audio napolje Fiber Optic ciklusa Pon Plc-o da

4 puta digitalni Audio napolje Fiber Optic ciklusa Pon Plc-o da

Cepidlaka PLC (Planar Lightwave kolo) su jedan režim razdelnika sa je čak i Splitu odnos iz jednog unosa vlakana da više izlaza vlakna.

Function

Cepidlaka PLC (Planar Lightwave kolo) su jedan režim razdelnika sa je čak i Splitu odnos iz jednog unosa vlakana da više izlaza vlakna. Dostupno split grofovi: 1 x 4, 1 x 8, 1 x 16 i 1 x 32. PLC razdelnika su raspoloživih sa 900µm labava cijev monomodnim vlaknima i prekinut ili unterminated prema vašim potrebama. O da Unconnectorized PLC Ma sa nema konektorima za lako splicing ili connectorization. O da Connectorized PLC su dostupne u izboru Fiber Optic Konektori: LC/UPC LC/APC, SC/UPC, SC/APC, FC/UPC, FC/APC i ST/UPC.

Pozajmio sam samo na široko iskustvo i stručnost, Sopo} dobro je poznat kao jedan od najvećih proizvođača 4 puta digitalni audio se vlakna optičke olovo pon plc-cepidlaka za njegov visokog kvaliteta i niska cena proizvoda i vrhunsku uslugu. Molim te, budi slobodna da kupim jeftino proizvoda proizvedenih u Kini iz naše fabrike.

Hot Tags: 4 puta digitalni audio napolje fiber optic olovo pon plc-o da proizvođača, fabrika, napravljeno u Kini, kvalitet, niska cena, jeftino
Srodni proizvodi
Контактирајте нас
СОПО Оптицал Цоммуницатион Цо, Лтд

Adresa: ЈинДиДа Индустријска зона, Лангкоу Индустрија Пак, Даланг улици, Лонгхуа Нови Дистрицт, Шенжен, Кина

Telefon: +86-755-23124132

Faks: 86-755-23774378

E-pošta: 18818523155@163.com

СОПО Оптицал Цоммуницатион Цо, Лтд
foottop